Frakt

Fraktkostnad beräknas olika beroende på varje produkts volym och vikt. Din leverans skickas med DHL. Levereanstiden är vanligtvis inom en vecka. Restordrar skickas ej fraktfritt.

Priser

Priserna på hemsidan uppdateras i realtid. Priserna är angivna i svenska kronor exkl. moms. New Ways Import äger rätt att ändra offererade priser utan föregående avisering.

Allmänna villkor

Du måste vara över 18 år för att handla. Kunduppgifterna måste vara korrekta och du måste fylla i alla obligatoriska fält. Du får enbart handla i ditt egna namn.

Betalning

Efter en godkänd kreditupplysning tillämpar vi faktura som betalningsmetod. Du har 30 dagar på dig att betala fakturan från och med att varorna sänds från oss. Om du mot förmodan inte blir godkänd kan du fortfarande handla hos oss, men du måste betala varorna i förskott.

Fraktskador och reklamationer

Vi ansvarar inte för transportskador. Transportskador ska anmälas direkt till DHL och behandlas enligt deras villkor. Inspektera godset när du tar emot det. Om godset är skadat, öppnad eller om något saknas ska det antecknas på fraktsedeln och signeras av transportören. För att få ersättning är det viktigt att både du och transportören behåller varsin kopia av fraktsedeln.

Kontakta oss I fall ni har fått fel vara eller om en artikel är skadat (gäller ej transportskador). Mindre avikelser i färg, storlek och utförande kan förekomma, då dem flesta varor är hantverk hos oss. Dessa mindre avikelser anses inte som en felaktighet på produkten. Reklamationer ska göras senast 8 dagar efter mottagandet av leveransen.

Personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna på e-post info@newwaysimport.se). Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

Under 2018 ersätts PUL av GDPR som är nya dataskyddsregler som gäller inom hela EU. Eftersom vi inte lämnar ut uppgifter till tredje part innebär detta inte någon direkt skillnad mot PUL vad gäller behandling av din information eller vår relation till dig som kund.

En skillnad är att vi som företag måste ha utsett ett dataskyddsombud. Hos oss är är vår VD dataskyddsombud. Har du frågor kring hur vi behandlar din information, titta gärna på vår privacy policy eller kontakta oss på info@newwaysimport.se.
Har du frågor, vänligen kontakta kundtjänst – du hittar alla kontaktuppgifter under 'Kontakta oss'

  
  
  
  
 
 
Laddar